Menu Content/Inhalt

Tomášikova 5/A

web: www.nadacia-ibd.sk

Vážení priatelia,

v priebehu rokov 2014 a 2015 ste dostávali cez našu nadáciu príspevok 20.- EUR za injekciu FERINJECT, ktorá bola financovaná firmou  4LIFE PHARMA CZ  s.r.o.

V priebehu tohto roka uvedená firma prestala tento preparát financovať, na základe čoho sme aj my prestali uvedený príspevok preplácať.

V súčasnosti sa teda obraciame na Vás, príjemcov tohto preparátu, s prosbou k zabezpečeniu finančných prostriedkov prostredníctvom  2% príspevku z daní, ktorý by ste mohli poskytnúť buď Vy alebo Vaši príbuzní resp. priatelia a známi.

Aby sme mohli nerušene pokračovať vo vyplácaní príspevku 20.- EUR/á injekcia, bude potrebné, aby ste Vy , Vaši príbuzní a známi zadali taký 2%-ný  príspevok do rozpočtu, ktorý obsiahne v priemere 4 dávky FERINJECTU ročne  o výške EUR 80.- z daňového odvodu.

Preto Vás prosíme, pokiaľ mate záujem tento príspevok dostávať o využitie tejto možnosti u Vašich priateľov a známych, ktorí uvedenú čiastku poukážu  cez IČO 30869544 poprípade na náš účet: IBAN SK92 0200 0000 0022 4739 8857 .

Dobre vieme, že každý z Vás potrebuje tento infúzny roztok 4x do roka. Vieme tiež, že celkový doplatok na jeden infúzny roztok činí až 40,52 EUR.Radi by sme z našej nadácie uhradili celú čiastku , avšak to závisí na finančných prostriedkoch, ktoré obdržíme prostredníctvom odvodu 2% daní. Preto Vás prosíme vo Vašom záujme o osvetu prostredníctvom Vašej rodiny, príbuzných a známych, aby sme mali dostatok finančných zdrojov k zlepšeniu Vašej kvality života.

V tomto roku 2017 plánujeme takisto riešenie úhrad 20/resp 40 EUR pre potreby pacientov IBD zo zdrojov nadácie, samozrejme očakávame aj spoluúčasť príbuzných a priateľov,ktorí venujú 2% zo svojich daní na našu nadáciu.

Za  rok ste takto pomohli Vašim príbuzným sebe a spolutrpiacim cca čiastkou   1500.-EUR

aj v roku 2018 plánujeme realizovať uhrady za FERINJECT na základe potvrdení z gastroenterologických a hematologických ambulancií.

Aj v roku 2017 Vás a Vašich známych, príbuzných a priateľov to nebude stáť žiaden náklad navyše, pomôžete dobrej veci a príspevku k Vašmu zdraviu.

Ďakujem s pozdravom

Ing Tomáš Gertler v.r.